Примітка: натискання «Видалити» незворотньо видалить усі дані акаунту, і цю дію не можна скасувати!
Примітка: після надсилання протягом 90 днів ви отримаєте лист з посиланням для негайного видалення вашого акаунту та всіх пов'язаних даних. Перехід за цим посиланням незворотньо видалить усі дані акаунту і не може бути скасований!